ännu en bra låt :)


två låter som jag tycker är riktigt bra :)



även denna låten går om och om igen, men denna låten får mig även att tänka på Sanna och våra påhitt :P
Kiss n hugs

hemma i värnamo...

jag är hemma i värnamo nu i 2 veckor till... då jag har massa jobb nu framför mig och inte kommer ha tiden att åka upp till Jönköping. Vilket jag tycker är riktigt tråkigt.

här hemma händer det inte så mycket, jag har bara tagit det lugnt hela veckan typ och bara tänkt på mig själv. då det var länge sedan jag bara satt hemma själv och inte gjorde ett skit :)

men i fredag och lörsdags kväll var jag med Ida och Tim och åt mat och kollade på film, riktiga myskvällar..  det mår jag bra av..

idag ska jag ta tag i mitt rum till en viss del, tror jag ska börja med mina gradrober och sen blir det att stryka en del kläder, funderar om jag ska åka till min mormor och morfar oxå, men det får bli lite senare i så fall..

men nu blir det lite frukost innan jag får se om jag ska ta mig upp ur sängen :)

kiss n hugs

trött..........

Uch jag är så sjukt trött, känns som jag skulle kunna sova ett helt dygn eller mer om jag bara hade fått det, men nej, då jobbar jag i stället varje dag:( har dock söndag ledigt, men då kommer väl de där föräldrarna hem och stör mig.

och man är själv hemma med, gillar det på det sättet att det är lugnt och skönt och man får sköta sig själv, men samtidigt är jag livrädd på kvällarna. uch säger jag bara, ska bli skönt att få bo på tredje våningen och slippa känna rädsla, men min kärra roomie har ändå lyckats skämma upp mig med att man troligtvis kan klättra upp på stup rören för att att sig till balkongen och nu kommer jag inte våga sova med den öppen :)

jag vill verkligen flytta helt nu, trivs så bra där uppe, sitter nu och tänker tillbaka på mina helger där uppe, även om de har varit lite udda har de varit bland de bästa i mitt liv:) 

och mycket är det för att jag få umgås med min underbara sanna mer än vad vi annars hinner med,

Sanna du ska veta att du är guld värd <3

orkar inte skriva mer just nu

kiss n hugs


en underbart konstig kväll.....

jag kan bara säga att denna kvällen har varit härlig, här kan man vara helt sig själv och igen vet något, jag kan vara den johanna jag trivs med och de får döma mig efter det. LOVE MY LIFE!!!!

har kommit fram till att det finns två saker som skulle kunna hugga mig i ryggen, och det är nog de ända, resten kan jag nästan skratta åt allt, finns en komisk grej genom hela livet, gäller bara att se det, även om det ibland finns någon/några som vill kasta en ut ur fönstret, men alla bearbetar och möter ledsenhet på olika sett.

men det är här ifrån jag vill leva mitt liv och sen får man hänga med mig om man vill eller hoppa av, jag bjuder in alla :)

nej nu borde jag sova och min stavning och sammanhang är nog åt skogen, men jag bjuder på det :)

kiss n hugs

tiden som kommer ifatt

när man tror att man har blivit stärk och verkligen gått vidare så kommer alltid saker i kapp en.
Jag kan inte fatta hur de kan komma ifatt en och hur man blir så påverkad när dom göra det.

trodde verkligen jag hade kommit över allt, hade glömt det och gått vidare. Men så dök det upp igen från minst oväntat håll. FAN.

Jag som har gjort allt för att komma över det, skapat mig ett självförtroende som jag är nöjd med, vilket leder till att jag känner mig trygg, utmanat mig och vågat göra saker jag aldrig skulle gjort tidigare.
Börjat lämna Värnamo för att verkligen få avstånd till det hela, men nej, man kommer aldrig riktigt undan det ändå,
så sitter och funderar på hur jag sak möta detta, ska jag blunda och vända ryggen till det eller ska man möta det och göra det bästa av situationen,
uch jag som verkligen inte ville börja tänka på detta nu, inte här uppe, detta ska vara min fristad och så får jag ta det när jag är i Värnamo.

känner mig förvirrad över vad jag står, vad jag ska göra. men jag vet samtidigt vad jag borde göra.
många funderingar i ett litet huvud. 
och man är alltid själv i kampen om dom där inne,
bild lånad:http://marmaladeskies.blogg.se/images/2009/090215-1_29388570.jpg


tur att min underbara sanna komme om en stund och kan slå tankar ur mitt huvud.
Byta dom negativa mot positiva och roliga

kiss n hugs

uppdatering

Min blogg har tagit lite sommar lov, så därför kommer det inte så mycket uppdateringar.

men nu kommer en liten uppdatering här vad som händer i mitt liv :)
och det är inte så mycket:P

men jag jobbar ju nu hela sommaren fram tills att skolan börjar som jag inte riktigt vet när det är.  

men har börjat att flytta upp till jönköping. Gjorde det förra veckan så nu är det andra helgen som jag bor här uppe:) och trivs som fisken i vattnet :)
Förra helgen bjöd på många konstigheter men fy vad kul jag hade både i fredag och lördags. svårt att slå konstigheter den helgen :)

och nu är jag som sagt uppe i jönköping och bor i mitt rum/ lägenhet. 
han som jag bor med är en super trevlig kille och allt känns jätte bra.

Igår var jag ute med några som jag ska spela volleyboll med här uppe i Jkpg vi var bara 4 och förfesten var roligare än själva utestället, då vi kom dit ganska tidigt och de spelade dålig musik.

Idag ska jag ha heldag med underbara sanna, har saknat hemma även att det bara gått en vecka sedan vi såg sist:) hihi en liten kärlekshistoria låter det nästan som :)
Vi får se vad kvällen har att erbjuda om vi tar en lugn kväll eller om det blir vin med utgång:) 
hon skrev i sin blogg att det berodde på hur bakfull jag var idag, men jag mår super känns inte ens som jag intog alkohol igår :)

men först ska vi ha ta död på några timmar på stan. och då är detta vi går efter
Så sant :)

men nu ska jag göra mig i ordning för Sanna är här om ca timmen och nu har jag även lägenheten för mig själv så jag kan springa runt och stöka:)

Kiss n hugs

RSS 2.0