Fredag kväll :)

ännu en fredag kväll.
Kvällen blev inte som jag hade tänkt det, mycket denna helgen som inte blir som jag tänkt mig. Skit oxå. Men får ta och göra det bästa av det ändå.

När det inte blev något av det jag hade trott jag skulle hitta på från början, valde jag att stanna hemma och ta dte lugnt, mitt huvud småvärker lite hela tiden, så planerar faktiskt för en tidig sänggång, tråkigt kanske en del tycker, men kan säga att jag behöver det.
Så i morgon blir det att åka på match, skulle egentligen haft matchstart kl kvart i 2, men ska i stället åka halv 2, då matchen är senare lagd, sååå sjukt tråkigt, kommer väl vara hemma mitt i natten:( jag som hade hoppats på lite utgång...

Men kommer nog bli en lite utmaning i morgon med matchen då vi har lite selare som ska med, men vinna kommer vi göra ändå, för vi är bäst och serieseger skumpan är inköpt skickade tränaren och sa:) haha

så lite tröst till den sena matchen ändå:) haha

Nu ska jag kolla klart på lets Dance och sen blir det att sova.

Sov gott alla underbara

kiss n hugs

Fredag

Det är va det är och helgen kan smått börja.

idag var jag duktig, var uppe kl 8 i dag så har hunnit med en föreläsning nu på morgonen och sedan har jag tagit dte lugnt, känner att huvudvärken börjar smyga sig tillbaka och den orkar jag inte med idag så ska trycka i mig en tablett.

Ska snart ner på stan och hämta mina skor som jag lämnade in hos skomakaren i gå då de inte längre har någon klack kvar:) Kanske behöver dem i morgon:)

MEn morgon dagen är än så länge väldigt oviss, skulle spelat match i Alingsås kl kvart i 2 i morgon, men den har blivit flyttad till 5 och då är det inte säkert att alla kan följa med, så vi får se hur det utvecklar sig, men blir det så att matchen spelas sent så förstörs även mina planer för kvällen :( men sådant är livet ibland. 

Efter stan så ska jag till jobbet och jobba till halv 7 i kväll och efter det så tror jag det blir att mysa lite hos Lotta i hennes lägenhet som hon flyttar in i idag:)

men ha det så bra under resten av dagen:) och mys lugnt i kväll :P


kiss n hugs

Torsdag

Mitt huvud känns som en ballong som kommer att sprängas när som helst. Bara pulserar i det.
och bättre blir det inte av att befinna sig i en hall med ca 15 glada tjejer och några killar, kan ju inte säga att det är låg ljudnivå :)

Träningen idag tycker jag var givande, behöver dock några till sådana här tränings för att allt ska sitta men tycker att vi är på bra väg :)
Lite tjafs i slutet, onödigt från två håll, men ibland blir det så när man lyckas säga saker till en person som fått kritik hela träningen och bägaren varit på att rinna över länge, då kan en sista sak få den att rinna över väldigt lätt.
Men nu är det lös och det är så att man ibland måste få ut sig saker för att sedan kunna gå vidare:) och de kan vi nu:) haha Tjejer säger jag:)


ne nu kan jag inte sitta här mer. Mitt huvud pulserar ännu mer nu än innan jag satte mig här.
Så god natt
Kiss n Hugs


onsdag

Har varit en helt vanlig dag, har pluggat lite, jobbat och tagit det lugnt.
Men måste säga att det är svårt att plugga när det är OS på tv. Finns så mycket roligare saker att kolla på då än att kolla på föreläsningar. 

Så kl 6 i morgon på morgonen ska jag upp och kolla på hockeyn. Är ju ett måste nu när det börjar gälla lite viktiga saker ju :) haha
Så blir att gå och lägga mig snart så att jag orkar upp. 

I morgon är det skola som gäller för hela slanten, åker vid ca 9 och kommer väl hem vid 6 tiden. Och efter det är det träning som gäller.
men nu pratar jag med Lotta i telefon och efter det så ska jag sova.

kiss n Hugs

är trött på snön

Är verkligen så trött på allt snöande.
Vill i alla fall att det ska sluta snöa nu om det ska envisas att vara vinter ett tag till. Det gör inte så mycket som snön ligger, när de väl har fått bort den från vägar och så. Men när det hela tiden kommer mer så blir jag så trött.

Nu har till och med vår inomhus träning blivit drabbad då de stängt av sporthallen för att kunna ta bort snö på taket. ÅÅÅå så arg blir jag, var sugen på att träna, tur att man gjorde ett spinnings pass på morgonen annars hade jag fått lite små panik.

Jag känner verkligen som alla andra att jag vill ha vår nu och sommar så att jag får ha tunnare kläder. Satt och kollade på bilder sedan jag och Ida B var i Magaluf. Gud vad jag längtar tillbaka dit. Sommar och varme.
Så nu bjuder jag på en bild från vårt hotell rum.
Så nu när det inte är vanlig träning blir det teori träning, så ska bli spännande att se vad detta har att erbjuda. 

Men nu ska jag göra mig i ordning lite till och sen ska jag hämta Hilda
Kiss n Hugs

en lugn måndag.

Det är verkligen vad det har blivit.

Har tagit det ganska lugnt idag, en osunden runda är all träning idag, då jag måste låta ryggen vila.
Var hos kiroprakton innan i dag och rättade till och fick veta att jag var väldigt irriterad i min rygg och att lite vila var bra.

Annars i dag har jag pluggat en del, och så har jag fått mina ben vaxade och så vaxade jag Annas :P

I Morgon så är det träning som gäller igen har ju vilat ryggen i dag och ska bara på spinning i morgon på morgonen och det är inte överdrivet jobbigt för ryggen och sen är det volleyboll på kvällen och där ska jag ta det lite lugnt om jag känner av min rygg.
Ska även hinna med ganska mycket plugg så att på onsdag kväll är i kapp.

men nu ska jag sova om jag ska orka upp till spinningen som är kvart över 7 :)

men sov gott alla:)


kiss n hugs

Lördag:)

Jobbade morgon idag så började kl 6. Möttes av hur mycket snö som helt ute. Så sjukt tråkigt att det inte kan lite snöa nu. Vill verkligen inte ha med snö. Uch för det. 

Kom hem och sov lite och nu ligger jag fortfarande i sängen. Ska ta tag i mitt liv nu och börja städa, Och då menar jag städa verkligen. ska rensa lådor m.m, allt ska städas nu. En så kallad vårstädning kan man kanske kalla det :P

Vill verkligen ha vår nu.

I kväll vet jag inte vad som händer. Beror lite på vädret. Men troligtvis blir det mys med Lotta, annas kanske Ida M. Men får se om någon timme vad som händer, Ska först förbi Anna och få benen vaxade och så sak jag vaxa hennes :P bra utbyte hon plågar mig och jag plågar henne:P
HAHA

Ne nu ska jag städa.

Kiss n hugg

fredag kväll

Nu är det äntligen kväll :)

och här sitter jag och ska kolla på hockey med Anna och Ida B. 

Nu håller vi tummarna för svenskarna som tävlar i kväll:)

Puss och kram

Fredag

ja äntligen fredag. veckorna går så sjukt fort.

ligger fortfarande i sängen och undra om jag ska ta tag i och städa mitt rum, eller vad jag ska göra.

Börjar jobba kl 2 så har lite tid på mig innan dess. 

Sen vad som händer i kväll det vet jag inte än, kanske träffa Ida eller Anna, eller kanske sitta hemma, då jag börjar mellan 5 och 6 i morgon på morgonen. Men vi får se vad som händer. 

Nu ska jag sätta igång.


En super bra låt. 

puss och kram

i sängen

Där är vad jag befinner mig just nu. ligger i sängen och kollar på skidor:) går väl så där just nu, men fick ju ett broms innan genom Anja. Och gud vad hon var värd det, förstår inte att någon reser sig upp efter en sådan vurpa. Blev helt chokad när jag såg det igår, trodde inte att hon skulle åka sidor på ett tag och så gör hon det idag och får med sig ett broms. Så glad för hennes skull. Passde även på att göra sig guld säl :P så detta åket betydde nog sjukt mycket för henne.
(http://www.tvmalung.com/jpgbilder/2004/040417Anja002.jpg)


Själv har man då idag inte hunnit med allt jag skulle gjort med träning blev det i alla fall. Spinning i 45 min och volleyboll träning i 2 timmar. Mitt knä höll, även om det fortfarande finns känningar kvar, men dock så pajade ryggen för mig, men är bara att bita ihop så löser det sig nog med. 

Nu blir det att fortsätta kolla på skidorna och sova sen.
Börjar inte jobba förens vid 2 i morgon så får sova länge:)

puss och kram

liten sammanfattning :)

Har inte skrivit något om min helg hos Elin
Elin

Torsdagen: Jag åkte från Jönköping kl 12 och var uppe vid 4 i Stockholm, där Elin mötte mig på stationen och vi tog oss till systemet för att inskaffa vin till kvällen:)
Vi kom till hennes söta lägenhet och började med mat och dricka lite vin.
En klasskompis till henne kom senare och efter ett liten stund möte vi upp ytterligare en klasskompis till henne och en tjej till och sen gjorde vi stan. 4 var vi väl i säng tror jag:)

Fredagen: Vi var helt slitan när vi vakande vid 12 och tog lite tid för oss, så kl 3 var vi ute på stan, kollade läget blev lite shopping och sedan åkte vi hem igen. Kl 10 på kvällen kom min syster och Philip upp och vi satt och pratade med dom en stund.

Lördagen: Shopping igen och ett besök på Ikea ute vid kungens kurva. Lämnade sedan Malin och Philip på deras hotell där de skulle bo en natt och tog sedan bilen tillbaka till Elin. Lite senare åkte vi återigen till Kungens kurva och gick på AVATAR i 3D. Rekommenderar att se den om man får tillfälle :)

Söndagen: blev ytterligare lite shopping och sedan ett mysig lunch/midddag på en restaurang och sedan vid 4 blev det hemfärd till Värnamo igen. 

Måndag: Jobbade på mossle med mamma. Spelade bandy med barnen och ramlade och tror att det var där jag skadade mitt knä:(
2 pass på gymet hanns med oxå.

Tisdag: Jobba på mossle igen. Pulka åkning stod på schemat och en mossad rygg på mig :) men lite kul var den ändå:)
Volleyboll träning.

Onsdag: Jobba igen på mossle. Skridskor stod på dagens planering, fick låna Idas och lyckades stå på fötterna hela tiden så grattis till mig.
ställde in träningen på kvällen då jag kännde mig trött i kroppen och åkte i stället till Ida och Tim och mös med dom och Lewis:)

Idag: Ska jag försöka att plugga lite, ut med hunden en runda, städa rummet, gå på spinning, och träna volleyboll. Så har lite att hinna med.

Så här var en lite uppdatering vad som har hänt det sista tiden i mitt liv.
Ska bli bättre på att skriva lite mer dagligen igen.
Har bara inte haft någon inspiration:)
Men den börjar komma tillbaka:)

Måste bara säga att jag som alla andra typ, är så trött på denna vintern och vill ha sommar nu. 
så avslutar med denna bilden.
(http://netstockings.files.wordpress.com/2009/06/sommar_12477169_13104219.jpg)
Puss och kram

måndag

det är vad det är. Måndag.
En måndag som började bra, med trevlig på mammas jobb där jag denna veckan sak jobba extra:)

men sen när jag kom hem och sovit lite så pajar mitt knä, och jag tror inte det ät så farligt och tränar på det, och just nu vill det inte att jag böjar på det. 
Så sur blir jag, har inte tid med detta.

Skulle skrivit ett inlägg om min super bra helg, men just nu är jag piss sur och orkar inte skriva mer.
Jävla knä fan :(

puss och kram

på väg :)

Nu sitter jag i bussen på väg till storstaden :)

sitter i en super skön buss. Måste verklogen rekomendera bus4you, det är verkligen underbara säten, kontakt till datorn och gratis internet:) super bra när man har några timmar att förstöra:)
haha

Själv sitter jag just nu och fundera på vad jag ska göra med mitt liv då jag snart är klar med min skola. VAd ska man göra? Plugga eller jobba? det är verkligen en svår fråga.
jag sitter och mitt i mellan detta, Jag skulle nog kunna tänka mig att plugga ett år till, men skriva en c uppstats på 15p är jag inte så sugern på, då jag ska skriva ett lite mindre examensarbete nu. Men samtidigt är dte en del roliga kurser som finns mitt 3 år. Så vet inte alls vad jag ska göra där.

sen samtidigt som jag är sugen på att börja jobba och har lite funderingar när det gäller jobb. men då kommer ju frågan om man ska stanna kvar i Vmo eller flytta. Har lite i mina tankar när det gäller jobb och ska ta tag i dte i veckan som kommer.

Men det är verligen svårt detta med vad man ska göra när man är klar. Är i alla fall glad att jag har jobb under sommaren på stigs. Slipper man i alla fall tänka på det. 

JA det är mycket i min lilla hjärna nu, alla tankar om framtiden, samtidigt som man har massa plugg som man ska orka lägga tid på. 

Så det är skönt att jag i alla dessa tankar åker i från dem och umgås med Elin i stället så får jag fundera på dem på måndag igen.
Bara 3 timmar kvar på bussen :)


Ne nu ska jag nog kolla på en film eller något sådant :)

Puss och kram

.......

JA dagarna går, men jag har inte så mycket att berätta, då jag mest pluggar, jobbar eller tränar.

Hinner träffa lite kompisar i mellan åt med, är viktigt att lägga tid på dem tycker jag.

Annars händer det faktiskt inte så mycket.

Men åker till Stockholm i morgon:) Ska upp till min kusin Elin och ha en underbart veckoslut.
Vi sak nog hinna med lite fest, shopping, bio och självklart mys.


Så just nu står väskan färdig packad :)
Har nästan lämnat allt plugg hemma, orkar inte med det, men en bok fick följa med, får se om den åker upp under resan. Får se om datorn ens följer med upp, fundera på att lämna den hemma och ta med en bra bok och bara ta det lugnt till den.


Så nu ska jag bara ligga och ta det lugnt innan det är dags att sova.
Så god natt på er
Puss och kram



En liten uppdatering :)

Har ju inte bloggat på ett tag så tänkte komma med en liten uppdatering om min helg:)

I fredags åkte jag, Malin min syster och Malin hennes kompis på en lite tripp. Kl halv 7 åkte vi från Värnamo och kom fram till salongen ca kvart innan hon skulle vara där, Och vi fick ett positivt intryck och allt gick bra för Malin och hon kom in kunde de meddela henne direkt :)
Blev lite shopping i några timmar också, en klänning, ett linne och en typ kavaj blev det för mig.
Sedan vidare till Trollhättan. Där fick vi inte alls samma bra intryck och Malin var inte helt nöjd med hur det gick där. Så vi får vänta och se svar där i från.
Blev även lite shopping här med och en väska inhandlades. 

Lördagen bestod av att börjar jobba kl 5 och slutade 11, däcka i sängen för att få lite sömn innan kvällens äventyr:P
fest hos Mella innan harrys:) Kul och mysigt var det med alla härliga människor.
Harrys sen tyckte jag inte var lite kul, men det funkade:)
Tack alla för en underbar kväll.

Söndagen bestod av jobb, var inte allt dålig, utan bara trött, men det gick jätte bra och sen blev det lite plugg på kvällen och sen mysig runda till Ida och Tim, även Hilda kom förbi en runda:)


Just nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka iväg och träna, för att sedan komma hem och börja plugga lite, ligger här med en ny lag bok, vet dock inte om jag ska skicka tillbaka den och beställa en ny, då den är ca 400kr billigare, men vet dock inte om jag orkar det, skulle ju behöva boken i kväll och i morgon. 
Ska även börja plocka lite i mitt rum för mamma blir snart galen på mig :P

men nu ska jag börja byta om.

Puss och kram

trött

Har varit en helg full med saker att göra, därför har det inte kommit något inlägg.
Kommer dock inte någon sammanfattning i dag heller, utan den skriver jag i morgon.

Måste bara säga att min helg har varit super.

Dags att sova nu

Puss och kram

En bra dag:)

Det har verkligen varit en bra dag, nästan allt idag har varit bra:)
SÅ det känns super bra.

Var en givande dag i skolan idag, behövde prata av mig med underbara Sanna:) så det gjorde jag och nu känns allt mycket bättre:) Annas gjorde vi inte så himla mycket i skolan, bara satt och lyssnade. Så jag och Sanna gick ca timmen innan det var slut och tog oss ut på stan och sen upp till A6. Där efter hade jag lyckts ordna så jag kunde åka med Tim hem och slapp åka tåg:) Så skönt.

Sen var det träning i dag med som gällde och den var väl okej, men min rygg börjar att krångla igen så det är inte alls kul. Måste ta tag i detta och få ordning på det.

I morgon så ska jag och syster och hennes kompis ta oss en lite tripp:) ska upp en runda till Göteborg och lite shopping och sen vidare till trollhättan. Ska bli så kul. Alltid kul att åka iväg med syster och hennes kompis:)

Har även idag spikat kläder till lördag då det är fest. Där är det syster som har kommit med kläder som man får låna:) Yes!!

Så blir väl en uppdatering i morgon kväll om dagen i morgon:)

Ne nu måste jag komma i säng om jag ska upp i morgon, bilen ska gå kl 6.
Så sov gott

puss och kram

en liten paus

Det är vad jag har tagit i några dagar.

är inte det att jag inte haft något att skriva utan att jag rättare haft för mycket och inte orkat tänka på vad jag ska skriva här och inte.
Men nu har det lugnat ner sig och jag börjar få ordning på allt, ja eller nästan allt.
Finns fortfarande några saker som jag måste ta tag i men det kommer väl framåt:)

Dagen idag började med att sätta sig på bussen halv 7 för att åka till Jönköping. Väl där uppe möte jag upp Sanna och Kim och vi gjorde frågoran inför seminariet vi hade, Vi var duktiga för vi fattade nästan allt, och då vara detta vår första lektion i detta ämnet:) Det är juridik detta handlar om och dte är något som faktiskt är väldigt kul.

Sen hem och ner på stan.
Träning kl halv 7, athletic, det är ett sådant bra pass och tycker att det är super kul, så får in så mycket styrka i kroppen så nu ska det bara in lite mer kondition i träningen och sen är jag så nöjd:)

Känner att jag verkligen börjar att komma igång och det är så sjukt skönt :)

I morgon är det skola i som gäller hela dagen åker väl hemifrån kl 10 och är hemma 6 på kvällen och sen träning vid 7 på det, fullt upp men det gillar jag :)
Hoppas att träningen i morgon blir bättre än i går för då var det inte någon bra träning.

men nu ska jag nog lägga mig och sova lite, börjar bli lite trött.
avslutar med denna låten som jag tycker är sjukt bra

Betyder så mycket olika för mig, men finns en speciell ska med den, men det berättas inte här.

Så sov gott 

puss och kram

RSS 2.0