onsdag.

då börjar denna dagen närma sig slutet.
Har hunnit med en mycket trevlig lunch med Ida och hennes syster Sara och en kompis till sara.
Även hunnit jobba några timmar, och det var mycket när jag började men lugnade ner sig mot slutet så vi kom hem i rätt tid:)
Ska även jobba i morgon, två pass, första är mellan halv 8 och kvart i 1 och sen mellan 4 och 6. Men får se om det blir så, då det kan vara en del att göra.
Och efter det så blir det volleyboll träning, en viktig sådan så ska verkligen ge 100 på den. ryggen får må som den vill sen.
Kvällen i morgon är fortfarande i ????? men tror jag vet vad jag ska göra och då blir det en lugn och mysig kväll. 

Nu ska jag kolla klart fotbollen so går riktigt bra för barcelona och zlatan :)

Så när matchen är slut så blir det att sova för mina ögon orkar knappt inte vara öppna mer.
Så god natt

Kiss n hugs

helt upp och ner

det är vad mitt dygn är. sover bort hela dagarna och kan sen inte sova på nätterna. det går väl okej när jag inte jobbar, men jag ska jobba på torsdag morgon och så vet jag att det inte kommer gå så bra, jag kommer ha sååå svårt att komma upp ur sängen.

Hade volleyboll träning i dag och det kändes helt okej, men känner i kroppen att man har varit sjuk, men ska i form igen, ska försöka toppa min form tills helgen. är super sugen att spela i helgen och visa att det är vi som ska ha en div 1 plats. 

ne nu kanske jag ska försöka sova lite, men det finns lite annat att tänka på i mitt huvud. men det är saker som inte kommer att stå något om på bloggen.
Men nu blir det att gör ett försök till att sova :)
Kiss n hugs

avstånd

Jag är sjukt trött på att det ska finnas avstånd. de är bara i vägen, speciellt när det händer saker så är avstånd det som ställer till mest problem. Många av mina kompisar finns på avstånd och jag börjar bli trött på det. Men man kan inte välja att flytta till ett ställe för att komma närmare någon för då kommer man längre i från en annan. 
Jag får ta på mig en del att jag inte hinner åka runt till dem, men jag har varit uppbokad i stort sett varje helg sen i oktober, men nu är det slut om 2 helger och då ska jag ta tag i det och börja åka runt till er.

Visst det kommer bli mycket tid som kommer gå åt till det, kommer då inte vara hemma här i värnamo mycket men det får vara värt det, för jag måste verkligen träffa er som inte finns i min närhet längre.

Så nu ska jag ta tag i det, jag ska börja boka in tidpunkter då jag ska åka till er.

Kiss n hugs

ännu en ny vecka.

Tiden går verkligen för snabbt just nu. Ska börja skriva veckor planering för att verkligen hinna med allt jag ska hinna med.

Jag lyckades bli sjuk förra veckan, men lyckades även bli frisk så jag hann vara med och spela i lördags. Men tyvärr gick det inte så bra för oss och vi förlorade med med 0-3. Men nu är det bara att ta nya tag och vinna på lördag då vi möter dem hemma.
Annas har min helg varit super kul och härlig. Blev lite fest i lördags med efter fest på det och det var verkligen länge sedan man var på det. Och i går blev det en mysig kväll med:)

Idag ligger jag i sängen och tar det lugnt, skulle egentligen plockat i ordning lite och strukit lite. Men det orkar jag nog inte med. hihi så det får vi ta i morgon.

kiss n hugs

detta var ett tag sedan :)

Hittade denna på en kompis blogg. haha
Är det någon mer än jag som kommer ihåg den :)


Kiss n kugs

......

Vaknade med ont i halsen idag, trodde det skulle gå över för jag hinner verkligen inte var a sjuk, men fel hade jag. Det sitter fortfarande i. F¤n oxå. hoppas bara inte feber kommer i natt. har lite att hinna med denna veckan så vill verkligen inte vara sjuk. Och så börjar kvalet oxå till helgen och då vill man verkligen inte vara sjuk. 

Så nu ska jag försöka komma i säng i kväll och hoppas att jag vaknar frisk i morgon.
Orkar inte skriva mer nu
Kiss n hugs

ny vecka, nya möjligheter :)

Ja då var det ett tag sedan jag skrev, men nu ska jag göra ett försök till.

Helgen som gick var mysig, mös med Ida, Tim och Hilda i fredags och på lördagen så var några av oss på jobbet först på en skridsko uppvisning och sedan åt vi på lilla krogen för att avsluta kvällen på Harrys.
En helt lyckad kväll :)

Denna veckan ska jag ta tag i min träning igen. Så idag började jag med att stå 30 min på en konditions maskin, så nu sätter vi igång. I morgon blir det volleyboll träning för att på onsdag gå på atlethic och spinning och torsdag blir det volleyboll igen vila fredag och en väldigt viktig match på lördag.


Denna veckan är det ganska lugnt med skolan, så nu ska jag samla krafter för att fixa det sista nu:) Idag så sov jag till kl 12 och sen låg jag kvar i sängen ytterligare 1,5 timmar :) så nu känner jag mig helt utvilad. men ska ändå försöka komma i säng i tid så jag inte sover lika länge i morgon :)

Så nu hoppas jag att det ska komma lite inlägg oftare igen:)

Kiss n hugs

helgen fick ett bra slut.

Helgen började lugnt i fredags, jag och Anna mös och planerade inför sommarens planer:)
Lördagen match i trollhättan, sen mys hos Ida, Tim och Lewis med Mella och Casper:)
Idag match igen mot Trollhättan.
Vill ni veta hur det gick för oss så måste ni gå in på http://molnina.blogg.se/2010/march/helt-sjukt-det-har.html#comment

För här står det så bra skrivet om helgens matcher, även om hon skrivit det ur hennes syn är det underbar läsning :)
Men jag kan ju säga att vi vann förkvalet och nu blir det kval för oss :)

Ne nu orkar jag inte skriva mer, Ska in i duschen nu och sedan plugga lite innan det blir mys hos Lotta:)

kiss n hugs

Torsdag :)

Igår var jag på denna bion :)


hade sett fram emot att se denna filmen. Johnny depp är det man ville se mest ;)
men jag blev lite besviken, den var inte alls lika bra som jag trodde den skulle vara.
men det är en film jag tycke att man ska se, men inte någon jag kommer att se fler gånger tror jag inte, kanske om den kommer i 3D i närheten kanske jag ger den en chans till men inte annars.

Idag så har jag inte gjort så mycket, borde plugga lite, men har inte hittat någon inspiration, sängen har lockat mycket mer. Men nu ska jag se om min syster vill äta något och sedan ska jag plugga lite innan jag ska ge mig i väg till Mella för att sedan i kväll åka till Jönköping och spela tränings match.

Skriver kanske när jag kommer hem om hur det gick. håller tummarna för att det ska gå bra:)

kiss n Kugs

Onsdag...

Just nu sitter jag i skolan och kl är 5 på kvällen, detta har nog aldrig hänt innan, brukar ofta sitta på tåget hem vid denna tiden om jag har haft sena lektioner.
Men idag så har jag, veronica och Emelie bestämt oss för att gå på bio. Alice i underlandet ska det bli. Måste säga att det var veronicas idé, var ett tag sedan jag träffade både dessa mysiga personer så ska bli kul att träffa dom idag. De borde ringa när som helst och säga att jag ska börja gå ner mot stationen och möta dem :)
För det är emelie som kör och då tror jag inte att det tar 45 min upp :P hihi

Idag har jag annas suttit i skolan och plugga och harft lektion.
Måste berömma underbara Sanna som mitt i min morgon stress skickade och frågade om hon skulle göra plättar till mig med :) helt underbart gott var det.
Du är så ängel gumman :)

Lånad från hennes blogg http://sannaess.blogg.se/
ne nu ska jag packa ihop här så jag är beredd att gå när de ringer för ni har det gått ca halvtimmen sedan de åkte från Värnamo.
men skriver i kväll om hur bion var om jag orkar det, annars blir det i morgon :)
Kiss n hugs

ett tag sedan sist

Det var det verkligen. Har gått nästan en vecka sedan jag skrev sist. Har varit lite mycket i livet de sista dagarna.
har hunnit med en tenta i torsdags, som jag inte alls vet hur det gick på, ska bli spännande att se det.
Fredagen bestod av jobb och sedan lite mys hos Ida och Tim.
Lördagen blev det en lite inflyttningsfest hos Lotta och det var trevligt.

Söndagen var den stora dagen det :)
Var då vi skulle se om vi kunde gå igenom serien obesegrade, seriesegern var redan säkrad förra helgen. Och vi lyckades med det 16 MATCHER I RAD UTAN FÖRLUST det är väldigt bra jobbat av oss.
Här nedan kommer bilder där jag är med i. Dessa har jag lånat av Hilda och vill ni läsa hennes underbara beskrivning om hela dagen och se skumpan sprutas så gå in på http://molnina.blogg.se/
Där finns ännu mer härliga bilder :)


I måndags så jobbade jag och tränade lite på gymmet, gjorde ett stepcore pass.

Idag så har jag varit i skolan och kommit i gång med ett arbeta som snart ska vara inne, och sen kom jag hem och däckade i soffan, är helt slut i min kropp, kan kanske bero på att jag inte kommer i säng på kvällarna och att klockan ringer typ 5 på morgonen, blir inte så mycket sömn då.
Men i kväll ska jag vara duktig och krypa ner nu och sen ringer kl 7, men behöver inte gå upp förens vid 8. så blir några timmars sömn. :)

I morgon är det onsdag och då blir det skola som gäller igen, ska sitta med juridiken lite innan vi börjar och sen seminarie på det till halv 5. Och då blir dte att vänta kvar tills att mina kompisar kommer upp och möter mig och det blir bio som står på schemat. Var ett tag sedan jag träffade dom så ska bli väldigt kul att träffa dem :)

ne nu ska jag sova.

kiss n hugs

nu sängen

Nu blir det sängen, mitt huvud vill inte få in mer information, är fullt för kvällen.
Så blir att lyssna på det.

för mig är detta sjukt mycket känslor. Både sådan jag vill komma ihåg och vissa jag vill glömma. 

sov gott nu alla <3

kiss n hugs

onsdag kväll

Det är det vad det är :( och här ligger och och pluggar åter.
är vad hela min dag har bestått av 20 över 6 på morgonen gick mitt tåg och var hemma vi 6. Så har gått 12 timmar idag på skolan.
Och ligger här hemma och fortsätter med plugget. Inte okej.
Men vad gör man när man har tenta i morgon. 

Men måste säga att det var värt att vara så länge i skolan idag, då jag och Sanna behövde prata lite :P haha
Så vi hade det väldigt trevligt måste jag säga.
Sitter nu och repetera inför tentan och sen ska jag förbereda redovisning tills i morgon med, men sak försöka komma i säng lite tidigare än i går för då blev den bara 3 timmars sömn, Så känner att jag behöver mer sömn i natt om jag ska orka sitta i skolan i lika många timmar som idag, för fy vad trött jag är. 

Men nu ska jag fortsätta med plugget.

kiss n hugs

Måste bara tipsa om denna låten

Är riktigt bra. Speciellt om du lyssnat på den några gånger och lyssnar på texten. Denna rullar just nu hos mig.
Kiss n kugs

Dåligt med uppdatering.

ja det vet jag, har hänt ganska mycket sedan jag skrev sist i fredags. Men orkar inte riktigt skriva allt här. Måste få en stund med min underbra Sanna först innan det kanske kommer en uppdatering från mitt håll om helgen.
Men för att ni ska få reda på lite vad som hände i lördags i mitt liv tycker jag ni ska gå in och läsa på:

http://molnina.blogg.se/

Här finns en helt underbar uppdatering om lite av min lördag, finns även många roliga bilder med text för att ni sak förstå helt vad som hände :)

så gå in och läs där.

Nu ska jag krypa ner i sängen för att gå upp om några få timmar igen och bege mig till Jönköping för plugg och skola. 
Längtar för då ska jag träffa underbara Sanna och rensa mitt huvud på lite tankar, är så skönt att få prata med henne då vi är väldigt lika på såå många plan.

Underbara Sanna:)
Bilden är lånad från hennes blogg som oxå tycker att du sak läsa:)
http://sannaess.blogg.se/

God natt på er alla underbara

Kiss n Hugs

RSS 2.0