jag i ett nöt skal:)

Jag pratade med Sanna idag om mins små problem i livet och gick in i ett vad med henne. Och vad gör jag inte, jo bryter det det första jag gör. så nu är jag tvungen att bjuda henne på lunch på onsdag och sen kommer jag gå under namnet fis hos henne nu med :)

haha det är verkligen så ja att inte tänka längre än vad näsan räcker:)

Men var skönt att få prata ut med Sanna om hur jag ska göra och vilket håll mitt liv är på väg. Fick lite klarhet i hur jag ska göra och denna veckan kommer att vara avgörande för fortsättning en viss sak.

Nu ska jag plugga lite innan jag ska sova. Börjar kl 6 i morgon igen...
och efter jobbet blir det lite plugg för att sedan ha mys kväll med Lotta. en riktig tjej kväll:)

Kiss n hugs
Johanna

tack sanna

Fick lite råd av sanna nyss och en riktigt bra låt att lyssna på




tack så mycket Sanna <3

 

Kiss n hugs


måste snart bestämma mig

uch jag måste verkligen ta ett beslut snart. I en fråga som aldrig är lätt. Men gör jag inte det snart så är det bara jag själv som kommer att drabbas av det. 

men ska ge det denna veckan ut, för sen orkar jag nog inte mer.

så på söndag hoppas jag att jag har fått klarhet i detta som tynger ner mig just för tillfället.

kiss n hugs
JOHANNA


besviken..

Det är vad jag har blivit i kväll. Mer besviken än vad jag hade förberett mig på.
Behöver egentligen ett sanna prat om detta, men vet inte om jag kan vänta tills onsdag, eller om jag ska ta tag i det själv imorgon. Borde ta tag i det i morgon, men får se. 
Hade ju bestämt att inte fastna i denna skiten, men det har jag gjort har jag konstaterat i dag, Dock är jag ännu inte helt fast, men är på god väg... Så måste få ett stop på detta snart.

fan fan fan....

kiss n hugs
Johanna

........

Denna dagen började bra. eller var inte så kun när kl ringde halv 7 en söndag, men har man lovat att hjälpa till så har man. Men det gick bra att åka ner till Halmstad och få husvagnen på plats. Sen hem och vila lite innan det bär av till Anna där det blev en härlig massage och lite wii spel.

fick lära mig att man inte hoppas på balansbrädan :P
eller efter 3 gången jag hoppat på den så lärde jag mig det :P

nu i kväll verkar det om det blir att ligga i sängen och ta dte lugnt, men har inte riktigt bestämt mig än. Ska ge det några min till innan jag bestämmer mig hur jag ska göra med denna kvällen..

kiss n hugs
Johanna

Helg..

Denna helgen har börjat bra.

jobbade morgon igår och slutade vid 3 och där efter hem och sova någon timme innan jag åkte i väg till Ida och Tim och lagade mat med dom, eller jag och Ida lagade mat och tim satt vi datorn. Sen så kollade vi på talang och efter det blev det en film som var lite hemsk. Satt med kudde framför mig och Tim skrattade åt mig. saknade mig Hilda när jag satt där med min kudde annars brukar vi sitta där ihop bakom kuddarna.

Sen var det att gå upp vid halv 6 idag för jobb igen och slutade vid 11. Så kom i säng vid 12 och har legat där hela dagen fram tills hockeyn började för då blev det att titta på den.

Måste säga att så här mycket hockey jag sett de sista dagarna har jag nog inte sett på ett år.

Så grattis HV till Guldet :)
Och nu igen 2010 :)

I morgon så blir det upp tidigt igen för att följa med föräldrarna och dra ner husvagnen till halmstad. Måste ju vara lite duktig i bland och hjälpa till.
Så därför väljer jag att spendera kvällen hemma för att komma i säng i tid så jag kommer upp i morgon.

Sen i morgon kväll har ag lite olika planer att välja på, några mer säkra och några kanske,
Men något som är säkert är att jag och Anna sak boka våra tåg biljetter till och hem från Köpenhamn:)

Resan börjar närman sig :)

men nu ska jag springa till affären.

Kiss n hugs
Johanna

God morgon

Då var jag åter igen uppe. Denna veckan har det bara varit tidiga morgonrar och då menar jag tidiga.
Har gått upp mellan halv 5 och 6 varje dag och sak även göra det i morgon. Så hoppas få sova ut på söndag.

nu ska jag i väg och jobbar i drive in:en till mellan 2 el 3. Vet inte riktigt när den som ska byta av mig kommer.


Men ha en fortsatt bra dag:)


Här hade jag velat stanna hela dagen i dag....

kiss n hugs
Johanna

torsdag....

Tiden bara springer i väg...

Just nu sitter jag i skolan med Sanna och jobbar med lite frågor till lektionen vi ska ha som om en stund.
Sen ska vi jobba lite med vårt projekt arbete och där efter skynda hem för att jobba och där efter skynda till träningen. 

JAg har inte kunnat skriva så mycket de senaste dagarna då det händer saker i mitt liv som jag inte vill dela med mig till alla. så därför har det varit lite tunt här på bloggen. Men nu har jag fått prata av mig lite så nu ska jag komma i gång här igen:) 

Nu väntar jag och sanna på de andra 2 nissarna.

kiss n hugs

Onsdag...

Vilket väder det har varit idag:) har suttit ute i solen en stund och bara njutit. hoppas att solen kanske ha tagit lite på en.

om det inte hade varit för det finna vädret idag hade jag stannat kvar i sängen. för inget mer än det finna vädret har varit positivt, 2 planer för kvällen ändrades åt mig så att det inte blir något av dom. utan får väl sitta hemma och uggla i stället. 
ne så illa kanske det inte är, ska nog i stället gå osudden med syster och så kanske jag kollar med Ida vad hon hittar på om jag orkar det sen, beror lite på när malin slutar jobba och vi kommer ut.

Men jag tycker verkligen inte om när planer ändras när man har bestämt dom även hur stora eller små dom är, hur viktiga eller oviktiga, för  man har ju ändå planerat efter dom. 
så uch för det, ska inte säga att jag inte är en människa som kan ändra mina planer lite i bland, men försöker för det mesta hålla dom då jag själv vet hur jag inte tycker om det.

så nu ska jag ta mitt dåliga humör och gå och kolla på tv tills malin kommer hem
Kiss n hugs
Johanna

Tisdagen...

Då var denna dagen slut nu då. och dagen har väl rullat på.
Varit i Jönköping och träffat gruppen lite. Fick prata lite med underbara Sanna med, var ett tag sedan jag träffade henne. Så vi hade lite att prat om. Men blev bara en snabbis så vi får prata mer en annan dag.
Hade prat på volleybollen om hur det ser ut inför nästa säsong, vilka som är kvar, svårt att själv veta vad man vill när man inte vet vad som händer till hösten. Men tar en dag i taget nu så får vi se vad som händer.
måste bara tipsa om en bra låt jag såg att en kompis skrivit om på fb.


Lyssna på denna men det finns även en akustiskt version på sportify och den är ännu lite bättre.


Nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon så jag hinner en runda runt osudden tidigt imorgon :)

sov gott nu alla underbara:)

Kiss n hugs
Johanna

Då var veckan igång igen..

... och denna dagen har varit svängig tycker jag. mycket som inte gått min väg och saker som gjort det. så tror att jag stannar på +/- 0. fick dock en lite svar som kan överväga lite mer mot +..

Denna veckan ska jag verkligen ägna mig åt skolan, ska ta igen lite av de sakerna jag ligger efter på och så. Så nu ska stud johanna fram igen:)

Helgen har varit härlig om man säger så, fredagen var det bowling som stod på schemat. 4 st var vi som skulle bowla, två killar och två tjejer.
Själv tyckte jag att jag bowlade på bra, men det räckte inte till att slå killarna men slog tjejen. men spelade inte så stor roll då jag hade bestämt mig för att inte visa den dåliga förlorar Johanna:P
Lördagen var det att jobba en stund och sedan blev det att åka och klippa till håret och på kvällen så var jag hos Ida och Tim och kollade på film.
Söndagen satte vi oss i bilarna och körde till Lund för att spela match och sen hem igen. Så hela dagen med kanon väder missade man pga detta. men men

Idag har det varit skola som har gällt, så nu har jag kommit igång lite, har även hunnit med en osudden runda med Lotta och pluggat lite hemma till det.

Ska upp till Jönköping i morgon med för då ska vi försöka komma igång med projekt arbetet och jobba lite med juridikfrågorna med, så vet inte hur länge jag blir där, så när jag kommer hem blir det antingen en runda till mormor och morfar eller en runt osudden och sen volleyboll träning på det.

så nu ska jag lyssna klart på en del på en föreläsning för att sedan gå och lägga mig och sova så jag kommer upp i morgon :)

God natt söta ni:)

kiss n hugs
johanna



fredags mys:)

Ja då var det fredag igen:) 

Idag så är det några måsten som jag måste hinna med innan kl 1 då jag börjar jobba

(X) plocka i ordning i rummet
( ) Ut och gå med rocky
(X) damsuga huset
(X) plocka fram kläder till kvällen
( ) laga lite mat
( )Handla

efter jobbet så blir det att hem och göra mig i ordning för att sedan väntar jag besök av kompisar för att sedan bowla :) sjukt länge sedan jag gjorde det så det ska blir väldigt kul att se hur det går. Måste jag bara inte förlora för då lär jag få höra det ett tag efter :)

så nu hinner jag inte ligga här i sängen och skriva:)

kiss n hugs 
johanna

torsdag...

nu börjar denna veckan ta slut med. Det är det sant vad tiden går fort. 
hade tänkt hinna med massa denna veckan man har inte gjort något. Så idag ska försöka plugga lite och till nästa vecka så ska jag göra en list med saker som ska hinnas med och hålla mig till den.


Läste min kärleksdel i ett horoskop och där stod det : en mörkhårig person får dig att börja hoppas på en fortsättning. Kanske ligger något i det.

För utom att plugga lite idag så ska jag även hinna med ett ut och gå en runda, tror att det blir ganska snart, plocka i ordning i rummet, hinna ner till kontoret för att prata lite om ett schema och sen ikväll blir det att träna volleyboll.

nu ska jag sätta igång

kiss n hugs
Johanna

haha vilken miss :)

Jag måste erkänna att jag läser kissis blogg. och där kunde man sa att hon hade gjort ett inlägg där hon svarade på små frågor och där hade hon svarat på frågan om hon har några syskon.
Och svaret var en lillebror.
http://www.kissies.se/?p=5634

Sedan så hittade jag ett klipp på aftonbladet där hon berättare om en som förföljer henne och denna hade hotat att döda hennes lillasyster.
Då är frågan hur detta går ihop.
Man kan undra vad det är som stämmer och om hon har någon koll på vad hon säger på de olika ställena. Kan nog inte vara lätt att leva ett dubbel liv som hon gör :P
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=35353


Kiss n hugs
Johanna

natt

Natt är vad det har hunnit bli och jag har verkligen en dålig dygnsrytm.

men ska inte klaga, ha haft en mycket trevlig kväll hos Hilda med Ida och Tim och lilla lewis. De åt pizza och jag smakade lite :P och sedan blev dte lite hockey och kvällen avslutades med en mycket bra film, tror den hette: save the last dance.
Satt med tårar i ögonen vid flera tillfällen. Så ska ta den från Hilda så jag han se den fler gånger:)
Mycket mycket bra film. Borde verkligen ses.

Nu ligger jag i sängen och borde sova så jag kommer upp i tid i morgon. har skola men den är inte förens vid 1 men ska ändå försöka vara uppe kl9 senast och få någon ordning med mitt dygn. och sen i morgon blir det en till mys kväll:) 

god natt på er alla underbara :)

kiss n hugs 
Johanna

tiden bara går och går

jag känner mig som om jag är fast på samma ställe och att tiden bara rullar förbi mig, jag försöker greppa tag i saker som rullar förbi men får inte tag i en utan be bara försvinner, och får jag ett litet grepp så blir det bara en stunds lycka som jag får uppleva innan den rullar iväg igen.

Jag måste försöka hitta mig en trygghet i vardagen, men jag hittar mig inte det, för när jag trodde att jag kanske var på väg att få en trygghet, så verkar det som det håller på att glida mig ur fingrarna. 
Får verkligen igen ordning i mitt liv just nu.

sen har jag kompisar på avstånd som inte mår bra, och då känns det hemskt att inte kunna bara gå över till dom och fråga hur de mår, utan man måste ringa eller smsa till dom och det känns bara så stelt att göra det, för man kan inte se hur den andra mår via dom sätten, man ser inte hur de reagerar när man pratar och man kan inte trösta dem på samma sätt som om man hade varit nära. 
och det som oxå är svårt när någon inte mår så bra är att inte vara för på flugen, så då tar jag i stället ett steg tillbaka och väntar på att personen börjar prata om det när den känner sig redo.
Man kan säga till personer som mår dåligt att man förstår att det måste vara jobbigt, men man vet nog inte hälften av det som personen går igenom, utan man bara gissar sig till det. Så därför kan te ibland vara bättre att inte säga förmycket för att inte göra det ännu svårare.
Men jag hoppas att du vet att du finns i mina tankar varje dag och jag hoppas att vi träffas snart.


nu ska jag ta tag i mig själv och resa mig upp ur sängen och fundera ut vad jag ska göra av denna dagen. Planerna jag ville ha idag verkar det inte bli något av så får börja kolla efter andra. 

kiss n hugs
johanna

RSS 2.0